ActualitatePrincipalTenis

Australian Open 2020: O mărturie în direct. Simona Halep despre Daren Cahill, în uralele tribunei: „Datorită lui sunt azi o persoană mai bună!”

Imediat după victoria obținută miercuri asupra estoniencei Anett Kontaveit, 6-1, 6-1 în “sferturile” turneului de Grand Slam Australian Open, Simona Halep a făcut, în fața tribunelor pline, o mărturisire care a impresionat prin sinceritate. Românca a declarat că îi datorează locul și tenisul pe care-l joacă acum antrenorului australian Darren Cahill.

În fața publicului, Simona a declarat: “El a devenit foarte important din momentul în care ne-am întâlnit, acum 4-5 ani. Am muncit din greu la atitudinea mea, la jocul meu, iar azi sunt o persoană mai bună înainte de toate, apoi și o jucătoare mai bună. Vreau să-i mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-a dat. E o persoană extraordinară, mi-e ușor să comunic cu el, mă înțelege și asta face lucrurile mai ușoare. Aici, în Australia, e a doua mea casă, simt că fac parte din această comunitate, pentru că am antrenorul din Australia, așa că vă mulțumesc tuturor!”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close