Iar emoții pentru Halep la Australian Open 2020: românca trece în turul III după o cumpănă în setul secund. Cu cine va juca mai departe

Simona Halep s-a calificat joi în turul III la Australian Open 2020, după 6-2, 6-4 cu britanica Harriet Dart, exact așa cum făcuse și în partida precedentă: după ce era să-și complice inutil situația. Românca, numărul 3 mondial, a dominat întâlnirea cu jucătoarea aflată pe locul 173 în lume până spre mijlocul setului doi. A fost 6-2 fără istorie în primul, apoi 5-1 pentru Simona în setul doi, dar tenismena noastră s-a relaxat și Dart a revenit la 5-4. Experiența și valoarea pe care le are Halep au ajutat-o să risipească începutul crizei și să câștige cu 6-4.
În turul I, Simona căzuse și se lovise la încheietura mâinii cu care ține racheta, randamentul fiindu-i temporar afectat. Românca a câștigat primul set cu americanca Jennifer Brady abia la tie-break, scor 7-6, pentru ca într-al doilea să nu mai stea la discuții, scor 6-1.

În turul III, însă, Simona Halep nu ar trebui să-și mai permită momente de slăbiciune pentru că adversara întâlnită este mai periculoasă: Iulia Putințeva, din Kazahstan, locul 38 WTA.

Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *