Șocant: a murit comandantul clubului Steaua. Avea doar 47 de ani

Colonelul Cristian Cârlan, comandantul interimar al CSA Steaua începând din septembrie anul trecut și favoritul inițial pentru a prelua funcția ca șef deplin, a murit în noaptea de duminică spre luni.

Cârlan, născut în 1972, era descris de cei cu care lucra în club ca fiind un tip onest, comuncativ, prietenos. Știa câteva limbi străine, iar de-a lungul timpului a organizat multe evenimente sportive. În calitate de vicepreședinte la CSA Steaua, învățase multe, în ultima jumătate de an, de la precedentul comandant, Bixi Mocanu.
Cârlan era socotit de foarte multă lume drept soluția bună pentru funcția de comandant la Steaua. Colabora bine și cu subalternii, și cu colegii, ceea ce genera un climat favorabil în jurul său. Era un tip care nu fugea de muncă, rezista bine la stres și, spuneau apropiații săi, era un tip mai flexibil și mai deschis la nou decât ultimii comandanți.

O raritate în lumea sportului românesc: colonelul Cristian Cârlan își făcuse facultatea „pe bune” – era absolvent de IEFS.
Totul s-a schimbat însă fulgerător astă-toamnă, când comandantului CSA Steaua i-a recidivat o boală. În mai puțin de două luni, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2020, s-a stins din viață, deși a mers în Germania, la tratament.
Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!

Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *