Prunea făcut praf: „Dar du-te, băi, băiatule! De ce mai stai? Să iei bănuțul și atât?”

Epopeea lui Florin Prunea ca șef executiv la Dinamo, ajunsă acum în faza unei ostilități fățișe între fosta glorie “roș-albă” și patronul actual, Ionuț Negoiță, nu stârnește – cum s-ar putea crede – prea multă compasiune din partea altor vedete care au jucat în Ștefan cel Mare. Intrat în direct la ProX, la emisiunea matinală “Ora exactă în sport”, Cleo Vaișcovici, atacantul echipei Dinamo din a doua jumătate a anilor ’80, când pe banca tehnică se afla Mircea Lucescu, l-a desființat pe Florin Prunea. “Vă spun eu, Negoiță a vrut să scape de el. Dar n-a putut, trebuia să plătească din greu. Florin știe să-și facă un contract. Dar situația e penibilă. Vezi că nu te mai bagă în seamă patronul o lună, două, trei… Dar du-te, băi, băiatule! De ce mai stai? Să iei bănuțul și atât?”, a criticat Vaișcovici.
Acesta se îndoiește și de intențiile bune ale lui Prunea: “Ce-a făcut el la Dinamo? A venit și s-a certat cu toată lumea. I-a luat pe toți la rând: cu Rednic, cu Bratu, cu suporterii. La sfârșit, și cu Negoiță! Nu uitați că Florin e cel care, prin 2005, striga în stradă, împreună cu Lupescu, împotriva lui Mircea Sandu. Și imediat după aceea au plecat la federație! Ce mai poate face el acum la Dinamo, dacă nu știe ce se întâmplă în club și nici în cantonament nu era prevăzut să meargă? Cică l-au trimis în locul fotografului! Păi, ce, i-au atârnat de gât niște aparate, să facă și poze p-acolo?”.

Relația lui Florin Prunea cu Ionuț Negoiță s-a deteriorat progresiv, după ce astă-vară, pentru a contracara presiunea galeriei, patronul l-a adus pe fostul portar ca pe un fel de paratrăsnet. Prunea și-a asumat acest rol și l-a atacat virulent pe Rednic (antrenorul abia dat afară), încercând să discute și cu galeria. N-a reușit să îmbuneze fanii. După ce și-a rezolvat criza de la club, Negoiță a hotărât, în toamnă, că nu mai are nevoie de Prunea și a rupt legăturile cu acesta. Patronul a încercat să scape de managerul general, dar n-a putut pentru că acesta avea un contract foarte bine făcut și ar fi trebuit să plătească despăgubiri. Așa că s-a trecut la șicane. Prunea și Dănciulescu au fost eliminați de pe lista persoanelor care urmau să plece în cantonamentul din Spania și n-au fost nici măcar informați când s-a luat decizia de a-l vinde pe Nistor la Craiova.
Tensiunile s-au aplanat momentan acum câteva zile, când Prunea și Negoiță s-au întâlnit, în sfârșit, convenind să i se facă loc și managerului general în avionul de Spania.

Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *