Mâncau prea mult! Negoiță a redus rația de hrană a jucătorilor de la Dinamo. De cât timp n-a mai vorbit patronul clubului cu cei care se ocupă de echipă

Ionuț Negoiță, patronul patronului de la Dinamo (în acte, proprietarul clubului este un angajat din Teleorman al familiei Negoiță), a ajuns la concluzia că fotbaliștii săi se ghiftuiesc și a decis să reducă rațiile de hrană pentru echipă, dezvăluie surse din club pentru sport-zone.ro. Este ultima dintre măsurile luate de Negoiță, care – spun cei de la club – a devenit de-a dreptul obsedat de reducerea costurilor.

Pe de altă parte, omul de afaceri care decide la Dinamo n-a mai luat legătura cu cei care se ocupă propriu-zis de bunul mers al lotului de aproximativ 3 luni, spun sursele sport-zone.ro. Cureaua de transmisie a lui Negoiță cu restul clubului este secretarul Bogdan Bălănescu, același personaj pe care fostul antrenor, Mircea Rednic, îl suspecta că a dat publicității cu trei etape înainte de finalul play-out-ului lista jucătorilor ce urmau să fie disponibilizați. “Am fost doar 4 inși la masă când am decis numele celor care urmau să plece după sfârșitul campionatului: eu, Danciu (n.r. – Dănciulescu), Bălănescu și Iorga (scouterul clubului, om de încredere al lui Negoiță și Bălănescu). Lista urma să rămână confidențială până după ce se termina sezonul din motive logice, nu trebuia destabilizat vestiarul chiar când mai aveam puțin ca să câștigăm play-out-ul. Dar, imediat după ce am făcut lista, a și apărut în presă. Eu nu puteam s-o dau, nu era interesul meu. Pentru Danciu bag mâna-n foc. Ghicește tu cine a făcut asta”, avea să-mi spună Rednic la scurt timp după incident.

După ce s-a publicat lista jucătorilor care urmau să plece, Dinamo n-a mai câștigat niciun meci și n-au mai înscris niciun gol, reușind doar două puncte în ultimele 3 etape din campionat. Lideri ai play-out-ului și favoriți a câștigarea competiției în momentul când “cineva” a “sifonat” lista în mediul online, dinamoviștii a terminat pe locul 3.

Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *